Startende ondernemers

Bent u voor u zelf begonnen? Een hele mooie keus, om te doen waar u goed in bent! Bovendien geeft niets meer voldoening dan zo direct het resultaat te zien van uw inspanningen.

Maar, ziet u ook zo snel uw financiŽle resultaat? Daarvoor is een goede en actuele administratie van belang. En het bijhouden daarvan is misschien niet uw sterkste kant. Of misschien zelfs helemaal niet leuk.

Toch hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn. Bovendien is het niet (alleen) de Belastingdienst waarvoor u het doet, maar levert het u belangrijke informatie over uw bedrijf en over de keuzes die u moet of wilt maken.

Graag zet ik met u een administratie op die bij u past. Afhankelijk van uw  tijd, kennis en informatiebehoefte en de omvang van uw bedrijfsactiviteiten. U kunt alles uitbesteden, ook de salarisadministratie van uw eventuele personeel. Of u doet het helemaal zelf met een duidelijke werkwijze en laat mij alleen een jaarrapport opstellen. En elke vorm daartussen, met adviezen over praktische, fiscale, personele en ook beleidsmatige zaken.

Kortom, een administratie op maat, waarvan ook de kosten bij u passen.